Ο μαύρος υπουργός αποκάλεσε τους πάστορες των νότιων βαπτιστών που είναι πόρνες για τον Ντόναλντ Τραμπ | Τα τελευταία νέα Hip-Hop, Μουσική και ΜΜΕ

0
Ο μαύρος υπουργός αποκάλεσε τους πάστορες των νότιων βαπτιστών που είναι πόρνες για τον Ντόναλντ Τραμπ |  Τα τελευταία νέα Hip-Hop, Μουσική και ΜΜΕ

Προτεινόμενο βίντεο HipHopWired

ΚΛΕΙΣΕ

Η υποστήριξη για τον Πρόεδρο Τραμπ είναι ισχυρή μεταξύ των Λευκών Ευαγγελικών Χριστιανών

Πηγή: The Washington Post / Getty

Ένας νότιος βαπτιστής λειτουργός από το Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, έχει προσβάλει την κόλαση (εεε… να το πω έτσι) από μια ομάδα συναδέλφων του Νότιων Βαπτιστών πάστορες που φαίνεται να αισθάνονται έναν τρόπο με τον οποίο χτυπάει την εκκλησία για τον υποτιθέμενο ρατσισμό και την υποστήριξή της Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του SBC.

«Πιστεύω ότι ορισμένοι Νότιοι Βαπτιστές έχασαν τα μυαλά τους όταν ένας Μαύρος εκλέχτηκε πρόεδρος – όχι όλοι, αλλά κάποιοι», είπε ο Κέβιν Σμιθ, πάστορας στην Οικογενειακή Εκκλησία στο Δυτικό Παλμ Μπιτς και πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Βαπτιστικού Συνεδρίου του Μέριλαντ/Ντελάγουερ. «Νομίζω ότι ορισμένοι Νότιοι Βαπτιστές δεν αγαπούσαν τους μαύρους ξεκινώντας το 2012 με τη δολοφονία του Τρέιβον Μάρτιν».

Προφανώς, ο Σμιθ δεν ήταν μέλος του πάνελ στο συνέδριο, αλλά, σύμφωνα με Διαμαρτυρίαμια διαδικτυακή δημοσίευση που σχετίζεται με την Fellowship Baptist Church στη Μοντάνα, «ανέβηκε τυχαία στη σκηνή ενώ ένας άλλος πάνελ μιλούσε ακόμα και ψιθύρισε κάτι στο αυτί του Ντέβερ και μετά ο Σμιθ κάθισε στην άκρη της σκηνής μέχρι να τελειώσει η ομιλία του. .»

«Δεν εννοώ ότι συμφωνώ για την πολιτική ή την πολιτική… Εννοώ απλώς να καταρρίπτω ότι κάποιος άλλος βλάπτει τον οποίο υποτίθεται ότι είναι ο αδελφός ή η αδερφή σου εν Χριστώ, και νομίζω ότι κάποιοι Νότιοι Βαπτιστές απλώς έσκυψαν και έγιναν πολιτικές πόρνες με αυτό ολόκληρα πράγματα Τραμπ», συνέχισε ο Σμιθ.

Έτσι, βασικά, κατηγόρησε ο Smith μερικοί Οι πάστορες των νότιων βαπτιστών του Τραμπ – κούτσουρα για έναν πορτοκαλόλευκο εθνικιστή πρόεδρο του οποίου ο ρατσισμός είναι τόσο προφανής όσο ο τουπέ που προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από το τριχωτό της κεφαλής του—και ένα σωρό σκυλιά χτυπήματος που φώναζαν άγια, έμπλεξαν τα συναισθήματά τους γι‘ αυτό.

Ένας συντάκτης του προσωπικού της Protestia λυπήθηκε ότι «ούτε ένας συμμετέχων δεν τον επέπληξε για τις προσβολές και τις εμπρηστικές δηλώσεις του» και ότι «κανείς δεν τον διόρθωσε επειδή υποστήριξε ότι οι «μερικοί» δεν ρυθμίζονταν σε μια χούφτα απομονωμένων λαϊκών λόφων, αλλά μάλλον έκαναν αποτελούν μια μεγάλη και σημαντική μειοψηφία».

Εννοώ, ίσως δεν υπήρχε τίποτα να διορθωθεί. Ίσως η θρησκευτική δεξιά είναι απλώς ευάλωτη στον εθνικισμό των λευκών και ίσως αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται ότι πολλοί πάστορες των νότιων βαπτιστών το άνοιξαν για τον Τραμπ.

Ίσως ο Σμιθ να μην έλεγε ψέματα. Αλλά οι επικριτές του είναι σίγουρα πολύ τρελοί με αυτά που είπε.

«Όσον αφορά το να γίνουμε πολιτικές πόρνες και να σκύβουμε έτσι ώστε ο κακός πορτοκαλής να μας εμποτίσει με φυλετικές ιδεολογίες, δεν είναι αυτή η γοητεία που επέμενε να μιμηθούμε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αργότερα στη διάσκεψη που έδωσε μπροστά σε όλο το συνέδριο, κάνοντας τον πολύ υποκριτής», έγραψε η Protestia.

Ναι, δεν είμαι σίγουρος τι σήμαινε τίποτα από αυτά, αλλά αν αυτοί οι πάστορες εμποτίστηκαν κυριολεκτικά με οτιδήποτε από τον Τραμπ, μπορεί να θέλουν να βρουν μια καλή κλινική κάπου που πιθανότατα δεν θα είναι στο Τέξας.

Εντάξει, αυτό ήταν κακό. (Πάλι-να το πω έτσι.)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar